Lasergame Zeeland

Lasergame Zeeland - Marina Kamperland

Speel een spannende lasergame in onze hal van 600 m2, waar je met maximaal 25 personen de strijd aan kunt gaan. Ga individueel op pad, of verdeel de spelers over 6 teams en probeer elkaar zo snel mogelijk uit te schakelen. Aan het eind van iedere lasergame ontvangen jullie een scorekaart, zodat jullie precies kunnen zien hoeveel punten er behaald zijn en wie jullie tot de winnaar kunnen kronen. Lasergame Zeeland is uitstekend geschikt voor een kinderfeestje, maar we hebben ook arrangementen voor bijvoorbeeld bedrijfsfeestjes beschikbaar.

€12,50 per persoon | 20 minuten

  • Rook-, licht- en geluidseffecten
  • Maximaal 26 personen
  • Inclusief instructie
  • Uitdagende teamplay
  • Ook zakelijk te boeken
Direct boeken

Rook-, licht- en geluidseffecten

Lasergame Zeeland speel je in onze donkere ruimte, die we vullen met rook, licht en spannende geluidseffecten. Gebruik je lasergeweer om anderen te beschieten, punten te behalen en tegenstanders (tijdelijk) uit te schakelen. Iedere speler maakt gebruik van een lichtgewicht vest, waarop een aantal sensoren zitten. Worden deze geraakt door een laserstraal? Dan wordt dit geregistreerd en ben je tijdelijk even inactief. Ga vervolgens zelf op jacht tijdens de lasergame en probeer anderen te raken, om zelf punten te verzamelen en een goede score te behalen binnen de uitslag.

Speel in teams

Je kunt de lasergame tijdens een kinderfeestje of een van de arrangementen individueel spelen, maar je kunt daarnaast ook in teams de strijd aan gaan. Zorg ervoor dat jullie als team voor de winst gaan en besluip de overige spelers. Probeer elkaar dekking te geven en werk op die manier toe naar de overwinning binnen het spel.
Na afloop van de lasergame ontvangen jullie de scorekaart, die onder andere de totaalscore van het team laat zien. Daarnaast kun je nagaan wie de hoogste score bereikt heeft en hoe het zit met eventuele bonuspunten. Ook de grote LCD-schermen kunnen de scores weergeven, zodat je altijd op de hoogte bent van de stand en je hier nog snel wat aan kunt doen.

Openingstijden:

Maandag:    Gesloten
Dinsdag:      Gesloten
Woensdag:  Gesloten
Donderdag: Gesloten
Vrijdag:       Gesloten
Zaterdag:    Gesloten
Zondag:       Gesloten

Informatie

Prijs: € 12,50- per persoon
Duur:
Incl. instructie 25 minuten
Leeftijd: vanaf 6 jaar
Min/Max aantal: 4-26 personen

Groepen(vanaf 12 pers.) kunnen reserveren op afspraak ook na de reguliere openingstijden.

Direct een reservering maken bij Lasergame Zeeland

Heeft u vragen of wilt u reserveren? Neem gerust contact op of bel 0113-376302

Ik ga akkoord met het privacy statement.

Heeft u vragen of wilt u reserveren? Neem gerust contact op of bel 0113-376302

Ik ga akkoord met het privacy statement.